Service van Prosedia

Service van Prosedia

Product service

3 jaar garantie

Wij geven 3 jaar garantie op Prosedia bureaustoelen. Uitzonderingen daarop zijn de Se7en familie, W8RK-modellen, Forty7 en Forty8 ; deze krijgen 5 jaar garantie. Op wielen en bekleding zit 3 jaar garantie.

Aflevering bij eindgebruiker

Je kunt de stoelen rechtstreeks bij je klant laten afleveren.

Inhuizen

Wij staan je graag bij bij het inhuizen van grote projecten en nemen dan het gehele logistieke proces uit handen. De stoelen worden geleverd, ter plekke uitgepakt, gemonteerd en op de werkplek gezet. Na afloop nemen we de verpakkingsmaterialen mee en voeren ze op een verantwoorde manier af. Voor meer informatie over de kosten kunt u contact met ons opnemen.

Montage

Je kunt het serviceteam inschakelen voor montage. De kosten hiervan worden berekend op basis van nacalculatie, uitgaande van € 57,- voorrijkosten en € 57,- arbeidsloon per persoon per uur. Bij reparatiekosten wordt er uiteraard rekening gehouden met de garantievoorwaarden.

Aanpassingen product

Het is mogelijk om speciale aanpassingen op individuele eisen door te voeren indien het product het toestaat (bijvoorbeeld het inkorten van een zitting). Ook is het mogelijk om eigen stofferingen te gebruiken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Reparaties

Quickservice

De werkplaats in Zoeterwoude is tijdens kantooruren altijd bemand. Je kunt dus met je stoel langskomen en die direct laten repareren (afhankelijk van het soort probleem). Zo is de stoel nog eerder klaar!

Serviceteam op locatie

Het Serviceteam kan ook bij jou of bij je klant reparaties komen doen. Deze service kost  € 57,- voorrijkosten en € 57,- arbeidsloon per persoon per uur. De kosten berekenen we op basis van nacalculatie. We houden hierbij uiteraard rekening met de garantievoorwaarden.

Onderdelen

Wanneer je de stoel zelf kunt repareren, kun je bij ons de benodigde onderdelen bestellen. Onderdelen kunnen direct vanuit Duitsland worden geleverd jou of je klant. De levertijd is ongeveer een werkweek. Uitzondering hierop zijn de polsters (bekleding), levertijd hiervan is ongeveer drie weken.

Type stoel

Indien u vragen en/of klachten heeft over uw stoel, is het voor ons handig om te weten om  welk model het gaat.

Deze informatie vindt u op de sticker onderop de stoel. Indien niet bekend, dan graag een foto sturen aan info@prosedia.nl.

Voorbeeld sticker onderop stoel:

 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Serviceteam: +31 (0) 71 581 24 30 of info@prosedia.nl.

Close Menu